Klasse Magazine. - Ministerie van Onderwijs (Brussel : Ministerie van Onderwijs)
Tussen september 1998 en juni 2000 verscheen maandelijks een 'eerstelijnsdossier' als bijlage. de onderwerpen: 1. Pesten 2. Faalangst 3. Participatie 4. Kindermishandeling 5. Drugs 6. Geweld 7. Zelfmoord 8. Verschillen 9. Roken 10. Straffen en belonen 11. Kansarmoede 12. Spijbelen 13. Echtscheiding/nieuwe gezinnen 14. Leren leren 15. Leerlingenbegeleiding 16. Meisjes-jongens 17. Leren kiezen 18. Verdriet en rouw 19. Holebi's 20. Communicatie
Voortgezet als: Klasse Magazine
Voortzetting van: Ministerie van onderwijs. Informatieblad [ISSN 0775-4302]
Keywords: Onderwijs -- Vlaanderen -- Tijdschriften; Onderwijs -- Vlaanderen