Déclic. (Kapellen : Pelckmans)
Déclic wordt gekenmerkt door: - Zeer gevarieerd lesmateriaal voor zowel zwakke als sterke groepen - Efficiënt te gebruiken in de klas, in het open leercentrum (OLC) of thuis - Conform de eindtermen - In overeenstemming met het Europees Referentiekader (ERK) voor vreemde talen - Uitgebreid didactisch pakket
Avec: Livret du professeur
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs -- Tijdschriften