IP : vakblad voor informatieprofessionals. (Voorburg : IP)
IP is met zijn hybride magazine (digitaal en papier), website, nieuwsbrief, events, podcast en socials het platform voor de informatieprofessional van vandaag en morgen. Een bron van kennis en inspiratie voor iedereen die beroepsmatig met informatie en data werkt – van verzamelen, beheren en analyseren tot preserveren, hergebruiken en verspreiden. Met nieuws, achtergrond, trends en use cases over informatie, data, management, digitalisering en de toepassingsmogelijkheden van (nieuwe) informatietechnologie.
Uitgever varieert
Keywords: Archiefwezen; Bibliotheekwezen -- Tijdschriften; Bibliotheekwezen; Documentatie; Informatiebemiddeling; Information science -- Netherlands -- Periodicals; Library science -- Netherlands -- Periodicals