Farma-sfeer. (Kraainem : Reflexion medical network)
Farma-Sfeer is een belangrijk referentie voor de apotheker als raadgever. Het tijdschrift volgt van zeer nabij de behoeften van de patiënt en de nieuwigheden op de markt. Het geeft de apotheker de mogelijkheid zijn kennis te actualiseren in een beroep waar continue vorming steeds belangrijker wordt. Elke maand is er een nieuw dossier rond een specifiek thema behandeld door specialisten in de materie (contraceptie, cardiologie, depressie. Elk nummer bevat ook verschillende rubrieken waaronder actualiteit, dermatologie en cosmetica, fytotherapie en voeding. De inhoud wordt geschreven door apothekers en specialisten.
Keywords: Gezondheidszorg -- Tijdschriften