C't : magazine voor computer techniek. (Nijmegen : F and L publications)
c’t – het IT-magazine voor de liefhebber – is al vijfentwintig jaar het meest toonaangevende computertijdschrift van Nederland en België. Met zeer uitgebreide tests en praktische artikelen biedt c’t de juiste informatie om optimaal rendement te halen uit je hardware en software.
Hierin opgenomen: iX : magazine voor professionele informatietechnologie
Keywords: Multimedia en communicatietechnologie