NTZ : Nederlands tijdschrift voor de zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen. - Bisschop Bekkers instituut (Assen : Koninklijke Van Gorcum, 1989)
Het enige wetenschappelijke tijdschrift in Nederland dat breed informeert over de resultaten van belangrijke onderzoeken op het gebied van de zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen. Het Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen (NTZ) informeert over de resultaten van belangrijke en interessante onderzoeken op het terrein van de zorg aan verstandelijk gehandicapten en over ontwikkelingen op het gebied van theorie en paradigma's.
Voortzetting van: Ruit : multidisciplinair tijdschrift voor ontwikkelingsstoornissen, zwakzinnigheid en zwakzinnigenzorg [ISNN 0166-7270]
Keywords: Gehandicapten -- Tijdschriften