Geografie. (Utrecht : Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap, 1992)
Geografie is hét tijdschrift over ruimtelijke vraagstukken. Geografie bevat ca. 48 aantrekkelijke kleurpagina's met goed leesbare artikelen over relevante en actuele thema's betreffende de leefomgeving. Geografie vormt een discussie- en informatieplatform voor de Nederlandse geografen en geografisch geïnteresseerden. Geografie verschijnt in negen keer per jaar. In juni en november verschijnt een extra dik themanummer. Geografie biedt nieuws, opinie, beelden, achtergronden, interviews en debat over ruimtelijke vraagstukken in Nederland en elders in de wereld zoals ....... bevolkingsontwikkeling en migratie, hulpbronnenschaarste, mobiliteit en infrastructuur, globalisering, leefbaarheid in de stad en op het platteland, natuurrampen, grensconflicten, natievorming, milieuvraagstukken, integratie van migranten, ruimtelijke inrichting, recreatie en toerisme, aardkundige waarden .....
Verschijnt 9 maal per jaar
Voortzetting van: Geografie educatief (1992-2001)
Keywords: Aardrijkskunde -- Secundair onderwijs