BTW-brief. - Deloitte (Mechelen : Kluwer)
De BTW-brief is een veertiendaagse nieuwsbrief en is een initiatief van Deloitte Belastingconsulenten en Kluwer. Het btw-team van Deloitte Belastingconsulenten informeert u over nieuwigheden en wijzigingen in de complexe btw-materie. Nieuwe wettelijke en administratieve bepalingen worden bondig geanalyseerd en kritisch becommentarieerd. De auteurs hebben steeds oog voor de toepassing van de regels in de praktijk en streven naar een to-the-point analyse. De Btw-brief geeft ook een commentaar op de meest actuele arresten van het Europees Hof van Justitie en op belangrijke parlementaire vragen.
Keywords: BTW; Fiscaliteit -- Tijdschriften