Science connection. (Brussel : Federale Raad voor Wetenschapsbeleid.)
Het Federaal Wetenschapsbeleid neemt u voortaan vijf keer per jaar mee op ontdekkingsreis met zijn gratis magazine Science Connection. Het tijdschrift biedt u een kijk op wat er leeft in de wetenschap en wil uw horizon verruimen. Want de wonderen zijn de wereld nog niet uit... Het tijdschrift is integraal te downloaden. Daarnaast verschijnt ook periodiek een e-zine.
Voortzetting van: Space connection (Nederlandse ed.) [ISSN 1372-1100]
Keywords: Wetenschappelijk onderzoek; Wetenschappen -- Tijdschriften