MO. (Brussel : DGOS)
MO, Mondiaal Magazine is het gemeenschappelijke blad van de Noord-Zuid beweging. Oudere artikels uit het gedrukte tijdschrift kan u na gratis aanmelding online bekijken. In samenwerking met het onafhankelijke persbureau IPS biedt MO-magazine ook elke dag actueel nieuws. Er is een dagelijkse selectie van anderstalige nieuwsberichten. U kan zich inschrijven op een wekelijkse nieuwsbrief die de belangrijkste berichten van de afgelopen week bundelt.
Voortzetting van: De wereld morgen [ISSN 1370-2378]
Keywords: Globalisering; Internationale politiek; Multiculturele samenleving; Ontwikkelingssamenwerking -- Tijdschriften