Accountancy actualiteit. (Diegem : Kluwer)
Wilt u op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden op het gebied van accountancy-wetgeving, nieuwe adviezen van de CBN, financiële aangelegenheden, vennootschapsrecht en fiscaliteit ? De nieuwsbrief 'Accountancy Actualiteit' vat voor u alle relevante nieuwigheden in een overzichtelijke veertiendaagse nieuwsbrief samen. De auteurs geven bovendien vanuit hun jarenlange praktijkervaring, tips en commentaar bij de nieuwe regels.
Ondertitel varieert
Keywords: Accountancy; Boekhouden -- Tijdschriften; Fiscaliteit -- Tijdschriften