Energie + : vakblad over besparing, efficiency en duurzaamheid. (Boxtel : Aeneas)
Energie+ is een onafhankelijk vakblad en verschijnt 6 keer per jaar. Het blad is in 1981 gestart als Tijdschrift Duurzame Energie en houdt zich bezig met 'Trias Energetica': energie opwekking, besparing en efficiency van energie. En dat doen we in de vorm van degelijke nieuwsvoorziening, achtergronden, meningsvorming, hoor en wederhoor.