Tijdschrift voor human factors. - Nederlandse vereniging voor ergonomie (Den Haag : Nederlandse vereniging voor ergonomie)
Ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken, dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen worden bevorderd.Tijdschrift voor ergonomie is een uitgave van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie. De vereniging tracht op basis van bovengenoemde omschrijving onderzoek te bevorderen, resultaten openbaar te maken, praktische toepassingen te stimuleren en uitwisseling van gegevens tussen belanghebbende vakgebieden te doen plaatsvinden.
Voortzetting van: Tijdschrift voor ergonomie [ISSN 0921-4348]
Keywords: Ergonomie