Algemeen fiscaal tijdschrift. Fiscale actualiteit. (Mechelen : Kluwer)
Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het fiscale nieuws uit alle mogelijke hoeken? Wilt u gezaghebbende commentaren lezen door grote namen uit het vakgebied, die ook door de fiscus zelf aandachtig gevolgd worden? Wilt u kostbare tijd besparen door elke week een overzichtelijke samenvatting te vinden van de massa aan nieuwe wetgevende initiatieven, binnen- en buitenlandse rechtspraak, circulaires, ministeriële standpunten...? Raadpleeg dan de wekelijkse nieuwsbrief 'Fiscale Actualiteit'.
Met suppl : Algemeen fiscaal tijdschrift. Fiscale jurisprudentie
Suppl. bij: Algemeen fiscaal tijdschrift = AFT
Keywords: Fiscaliteit -- Tijdschriften