A+ architectuur in België. - Centre d'information de l'architecture, de l'urbanisme et du design; Informatiecentrum voor architektuur, stedebouw en design (Brussel : ICASD)
A+ is al 50 jaar het beste Belgische tijdschrift voor architectuur. Vertrouwd en vernieuwend. Het is de plek waar verschillende architectuurpraktijken, uit verschillende regio's met elkaar worden geconfronteerd. Een podium voor grensverleggende projecten en gedachten. A+ gaat over architectuur, en alles wat daar rond hangt. A+ presenteert de nieuwste projecten van Belgische architecten in binnen- en buitenland, jonge beloftevolle bureaus, reportages en journalistieke dossiers over de hete hangijzers van de architectuur, interviews met opmerkelijke personages, essays en columns van de meest vooraanstaande architectuurcritici van het land, een overzicht van nieuwe publicaties en producten, duiding bij de belangrijkste tentoonstellingen en evenementen uit binnen- en buitenland... A+ voert het architectuurdebat tegen een internationale achtergrond, en brengt stedenbouw, design en kunst in functie van dit debat. A+ heeft aandacht voor vernieuwende constructiemethodes, ontwerpmiddelen en duurzame technieken. Bovendien wordt in elk nummer een belangrijk project aan de hand van zijn plannen uitvoerig uit de doeken gedaan. Het krijgt op A+Plan, een poster op A1-formaat, de ruimte die het verdient. A+ is dé referentie voor architectuur in België. Het is het meest gelezen en meest bewaarde architectuurtijdschrift. A+ wordt uitgegeven door het Informatiecentrum voor architectuur, stedenbouw en design (ICASD) en verschijnt zesmaal per jaar
Ondertitel varieert
Met supplement: A+plan
Aantal nrs. tweetalig: Nederlands en Frans.
Architectuurfocus
Keywords: Architecture -- Periodicals; Architecture -- Belgium -- Periodicals; Architectuur -- Tijdschriften