Onderzoek van onderwijs : vakblad voor docenten in het hoger onderwijs. - Centraal Bureau voor Onderzoek van het Wetenschappelijk Onderwijs & Contactgroep Research Wetenschappelijk Onderwijs; EHON (Expertisenetwerk Hoger Onderwijs) (Assen : Van Gorcum)
Vakblad voor docenten in het hoger onderwijs Onderzoek van Onderwijs, vernieuwingen in de praktijk van het hoger onderwijs heeft zich in de laatste dertig jaar ontwikkeld tot een vakblad voor docenten in het Hoger Onderwijs. De redactie, bestaande uit docenten en onderwijskundigen uit het HBO en WO, selecteert artikelen waarin vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van het Hoger Onderwijs centraal staan. OvO stelt zich ten doel onderzoek naar de praktijk te vertalen en de onderzoeksresultaten te ontsluiten naar de praktijk. Daarmee is het een forum voor onderwijsvernieuwers, die zich al dan niet met onderzoek bezighouden. Actuele onderwerpen, zoals computertoepassingen in het onderwijs, kwaliteitsbewaking en internationalisering, worden behandeld door auteurs die veelal afkomstig zijn uit de praktijk van het Hoger Onderwijs.
Uitgever varieert: 's-Gravenhage : Staatsuitgeverij
Uitgever varieert: Almere : Versluys
Uitgever varieert: Baarn : Bosch & Keuning
Keywords: Hoger onderwijs -- Tijdschriften