In de steigers : erfgoednieuws uit West-Vlaanderen. - West-Vlaanderen. Provinciale dienst voor cultuur (Brugge : Provincie West-Vlaanderen. Provinciale dienst voor cultuur)
Sinds 1994 geeft de dienst Cultuur van de Provincie West-Vlaanderen het erfgoedmagazine 'In de Steigers' uit. Je leest er nieuws over provinciale initiatieven maar ook over het cultureel erfgoed binnen de Provincie in het algemeen. De inhoud is gevarieerd, de vormgeving is sober en aantrekkelijk met veel aandacht voor de illustraties. Het tijdschrift richt zich zowel tot de specialist als de geïnteresseerde leek.
Keywords: Cultureel erfgoed -- West-Vlaanderen -- Tijdschriften