Welwijs : wisselwerking onderwijs en welzijnswerk. - Majong (Kessel-Lo : Majong)
WELWIJS is een tijdschrift dat informatie brengt over de raakvlakken tussen WELzijnswerk en onderWIJS. Het is een initiatief van de v.z.w. Majong (Maatschappij- en Jongerenproblemen). De vzw Majong stelt zich tot doel de positie van maatschappelijk kwetsbare jongeren te verbeteren. Een betere wisselwerking tussen het onderwijs en andere sectoren zoals: het algemeen welzijnswerk, het jeugdwerk, de gezondheidszorg, de bijzondere jeugdbijstand, enz. kan daar in grote mate toe bijdragen. WELWIJS wil ruime informatie brengen over concrete situaties, over veranderingen en nieuwe projecten.
Verschijnt vier keer per jaar
Keywords: Onderwijs en sociale welzijnszorg