OCMW zakboekje : beleid en sociale dienst. (Deurne : Kluwer)
OCMW Zakboekje Databank is een volledige databank van de Vlaamse en Brusselse OCMW's in een handig pocketformaat. In een handomdraai vindt u de actuele gegevens van duizenden functionarissen, mandatarissen en instellingen verbonden aan de OCMW's. Bovendien werd de volledige samenstelling van de verschillende OCMW-raden opgenomen. - - - De dagelijkse taken van OCMW-medewerkers zijn vaak uiteenlopend en erg complex. Met het OCMW-zakboekje Beleid en Sociale Dienst kunt u heel wat tijd en opzoekwerk besparen: het biedt u snel oplossingen voor alle praktijkvragen.
Bestaat uit: OCMW Zakboekje Databank en OCMW Zakboekje Beleid en Sociale Dienst
Keywords: OCMW -- Wetgeving