De wereld van het jonge kind : maandblad voor onderwijs, verzorging en opvoeding. (Zeist : Dijkstra)
'In De wereld van het jonge kind (HJK) staat de opvoeding, ontwikkeling en scholing van kinderen van drie tot acht jaar centraal. Dit praktische en inspirerende vakblad is voor leerkrachten, schoolbegeleiders, pabodocenten en -studenten en onderwijsinspecties de ideale manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. HJK geeft niet alleen een actueel en objectief beeld, maar koppelt wetenschap en theorie ook direct aan de praktijk. Met talrijke bruikbare tips, prikkelende columns, recensies en interviews.'
Voortzetting van: Kleuterwereld
Keywords: Basisonderwijs -- Nederland