Vonk : tijdschrift van de Vereniging voor onderwijs in het Nederlands. - Vereniging voor onderwijs in het Nederlands (Gent : Vereniging voor onderwijs in het Nederlands)
VONK is: - een vaktijdschrift met artikels over literatuur, taalbeschouwing, vaardigheden lesvoorstellen, recensies, standpunten - een barometer voor didactiek Nederlands - het enige tijdschrift voor vakdidactiek Nederlands in Vlaanderen én Nederland - het tijdschrift van de Vereniging voor het Onderwijs in het Nederlands Op de website vind je een archief van samenvattingen van alle artikels die ooit verschenen zijn in VONK.