Onze taal. - Genootschap Onze taal 's-Gravenhage ('s-Gravenhage : Genootschap Onze taal)
Het maandblad Onze Taal wil op prettig leesbare en taalkundig verantwoorde wijze inzicht geven in alle zaken die het taal-gebruik betreffen. Het Genootschap Onze Taal (opgericht in 1931) stelt zich ten doel het verantwoorde gebruik van de Nederlandse taal te bevor-deren en aan hen die haar gebruiken meer begrip en kennis daarvan bij te brengen.
Keywords: Nederlands; Nederlandse taal -- Tijdschriften; Nederlandse taalkunde -- Tijdschriften