Natte stad : tekst en illustraties Mariajo Ilustrajo. - Ilustrajo, Mariajo, ....- (Haarlem : Gottmer, 2022)
Een stad wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat alles een beetje ... nat is. Eerst kan het niemand wat schelen. Maar al snel wordt dat kleine beetje water een groot probleem. Een bemoedigend verhaal over het oplossen van problemen voordat ze te groot worden. En een ode aan de kracht die ontstaat wanneer iedereen in een stad leert samenwerken.
3-5
Flooded
Keywords: Gevoelens-Gedrag; Samenwerken