Sponsoring in België : een stand van zaken - Segers, Katia, ....-; Steurbaut, Ilka, ....- (Brussel : VUB press, 1992)
I. BEDRIJFSONDERZOEK 1. Identificatie van de populatie 2. perceptie van het fenomeen 3. Samenstelling van de sponsoringmarkt in België 4. Functionaliteit van sponsoring in het marketingbeleid 5. Het sponsoringbudget binnen de onderneming 6. promotionele ondersteuning en exploitatie 7. Organisatie en beleid geëvalueerd naar professionaliteit II. MEDIA ONDERZOEK 8. Geschreven pers 9. Televisie III. CONSUMENTENONDERZOEK 10. Publieke perceptie van het fenomeen 11. Kennis van sponsornamen 12. Kennis van sponsors naar betrokkenheid 13. Kennis van sponsors in televisie 14. Kennis van sponsors buiten het interesseveld 15. Besluit bij het consumentenonderzoek
Keywords: Sponsoring