Het palet van de psychologie : stromingen en hun toepassingen in de hulpverlening - Rigter, Jakop, ....- (Bussum : Coutinho, 1996)
1. Psychologie : een palet vol theorieën 2. Psychoanalyse 3. Behaviorisme 4. Humanistische psychologie 5. Cognitieve psychologie 6. Systeemtheorie 7. De omgevingspsychologie 8. Biologische psychologie 9. Epiloog
Keywords: Klinische psychologie -- Psychotherapie; Psychologie -- Hulpverlening