Kort en goed presenteren - Mulder, Milou, ....-; Schadee, Grada, ....- (Deventer : Kluwer bedrijfsinformatie, 1997)
Presenteren op seminars, congressen voorlichtingsbijeenkomsten is een kunst en kunde. Met een goede voorbereiding en regelmatig oefenen maakt u zich vaardigheden eigen die uw presentatie kracht en overtuiging geven. Zowel een heldere structuur van de voordracht als een expressieve en levendige presentatie waarborgen een succesvolle informatie-overdracht.In deze Communicatie Memo belichten Milou Mulder en Grada Schadee hoe u zich grondig kunt voorbereiden op uw voordracht. Zij geven antwoord op de vragen hoe u de boodschap structureert en deze met succes presenteert, zodat toehoorders met interesse naar u luisteren. Hoe gaat u interactief om met uw toehoorders? Hoe gebruikt u moderne presentatiemiddelen? De auteurs zijn respectievelijk directeur en senior consultant bij Eloquence Text, Speech en Presentations te Oostzaan.
Keywords: Presentatietechnieken; Toespraken