Handboek neuropsychologie : de biologische basis van het gedrag - Vingerhoets, Guy, 1961-; Lannoo, Engelien, ....- (Leuven : Acco, 1998)
1. Overzicht van de structuur en werking van het menselijk zenuwstelsel 2. Waarneming: van zintuig naar cortex 3. Aandacht 4. Geheugen en leren 5. Spatieel gedrag 7. Taal en spraak 8. Motoriek en bewegingscontrole 9. Executieve functies
Keywords: Medische psychologie -- Neuropsychologie; Neuropsychologie; Zenuwstelsel