Psychologie : een inleiding - Brysbaert, Marc, 1963-; Deutsch Capaldi, Elizabeth Ann, 1945-; Paris, Scott G., 1946-; Roediger, Henry L., III, 1947- (Gent : Academia press, 1998)
1. Wat is psychologie 2. De biologische basis van het gedrag 3. Gewaarwording 4. De waarneming 5. Bewustzijn en aandacht 6. Conditionering en leren 7. Onthouden en leren 8. Denken en taal 9. Baby's en kinderen 10. Adolescenten en volwassenen 11. Intelligentie en mentale vaardigheden 12. Motivatie en emotie 13. Stress en gezondheid 14. De persoonlijkheid 15. Psychopathologie 16. Therapieën 17. Sociale psychologie 18. Toegepaste psychologie
Keywords: Algemene psychologie -- Handboeken en inleidingen; Psychology -- Handbooks -- Dutch; Psychologie