Straathoekwerk : een algemene inleiding - Wolf, Herman, 1961- (Antwerpen : Standaard, 1997)
1. Voorgeschiedenis en uitgangspunten 2. Uitgebreide definitie 3. De methodiek : de ellips van Prochaska en Diclemente 4. Het takenpakket van de straathoekwerker 5. Doelgroepenschema en doelstellingenkader 6. De deontologie van de straathoekwerker 7. Een voorstel tot arbeidsreglement voor de straathoekwerker 8. Kanttekeningen bij het opzetten van een concreet project
Keywords: Maatschappelijk werk -- Methodiek; Sociale agogiek -- Welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening; Straathoekwerk