Superbrands : merken en markten van morgen - Van Kralingen, Roland, ....-; van den Driest, Frank P., ....- (Deventer : Samsom, 1999)
Samenvatting:-------------Het boek geeft een groot antal visies en opinies over het fenomeen vanhet moderne merk en de ontwikkeling van het merk naar de toekomst.De auteur laat zien wat de rol van het merk is in het hedendaagse onder-nemingsbeleid en geeft verder aan wanneer gefocust moet worden opproductperformance en wanneer op merkperformance.De indeling in mythische merken, clustermerken, informatiemerkenen territoriummerken biedt een goede basis voor de marktstrategie. Het boek legt heldere verbindingen met business-theorieën en -modellenvan o.a. Porter, Prahalad & Hamel en Tracey & Wiersma. Door een grootaantal bekende voorbeelden is het boek zeer praktijkgericht.Toonaangevende ondernemers en bekende bouwers van topmerken komen aanhet woord.
Keywords: Social Sciences and Humanities. Marketing -- Marketing (General).