Antisociale jongeren - Peeters, Jos, ....- (Leuven : Garant, 2000)
1. Inleiding 2. Gedragsmoeilijkheden en antisociaal gedrag 3. Multidirectionele assessment 4. Behandeling 6. Besluit: werk aan de winkel
Keywords: Adolescent psychotherapy; Adolescenten -- Hulpverlening; Gedragsstoornissen -- Jeugd; Jeugdzorg; Orthopedagogiek -- Gedrags- en emotionele stoornissen; Problem youth -- Behavior modification -- Belgium; Problem youth -- Counseling of; Social work with youth -- Belgium