22 handreikingen voor werving en selectie - Out, Alfred, ....- (Alphen aan den Rijn : Samsom, 2000)
Samenvatting: De auteur beschrijft stap voor stap welke wegen u moet bewandelen om toteen weloverwogen keuze te komen bij het aannemen van het juistepersoneel. Aan de orde komen niet alleen onderwerpen als hetsollicitatieproces, de advertentie, het beoordelen van de brieven, hetsamenstellen van een top-5, aanstellingsvoorwaarden en het salaris, maarook het werven van personeel via het Internet en ontslag vanwegedisfunctioneren en reorganisatie.
Keywords: Aanwerving; Personeelsselectie; Personeelswerving