Begeleiding van oudere cliënten met een verstandelijke handicap - Bleeksma, Marjan, ....- (Baarn : Nelissen, 2001)
1. Het proces van ouder worden 2. Kwaliteit van bestaan 3. Zorgplanning 4. De zorgverleningrelatie 5. Begeleiding van lichamelijke veranderingen 6. Dementie 7. Begeleiding bij veranderingen in sociale relaties 8. Begeleiding bij veranderingen in woonomgeving en dagbsteding 9. Sterven
Keywords: Mentaal gehandicapte ouderen -- Hulpverlening; Orthopedagogiek -- Mentale stoornissen