Geheugen : van moleculen tot geest - Squire, Larry Ryan, 1941-; Kandel, Eric Richard, 1929-; Van Dooren, Pieter, 1954-; Kortbeek, Tom J., ....- (Amsterdam : Natuur en techniek, 2001)
Inhoudsopgave 1 Van moleculen tot geest 2 Veranderbare synapsen en het non-declaratieve geheugen 3 Moleculen voor het kortetermijngeheugen 4 Het declaratief geheugen 5 Hersensystemen voor het declaratief geheugen 6 Declaratieve synapsen 7 Van de korte naar de lange termijn 8 Priming, perceptueel leren en emotioneel leren 9 Vaardigheden, gewoonten en conditionering 10 Hersenen en individualiteit
Keywords: Geheugen