Risico op kindermishandeling? Een preventieve aanpak - Hellinckx, Walter, 1945-; Kind en gezin (Leuven : Acco, 2001)
1. Vroegtijdige opsporing van kindermishandeling 2. Constructie van de schaal Screening van ernstige problematische opvoedingssituaties met risico op kindermishandeling 3. Onderzoek naar psychometrische gegevens 4. Toepassing van de schaal 5. Slotbedenkingen bij de schaal 6. Krachtlijnen voor een preventieve aanpak van kindermishandeling
Keywords: Kindermishandeling -- Preventie; Sociale agogiek -- Jeugdbescherming en kinderrechten