Checklist voor goede websites - Vroom, Ben, ....- (Deventer : Kluwer, 2002)
Een mooie website gemaakt? Maar kunnen de gebruikers er ook goed meeoverweg? Vinden zij de gewenste informatie of het product dat zij zoeken?Ben Vroom testte vele websites bij gebruikers en zag wat er goed ging, enwat fout. Hij stuitte regelmatig op stereotype gebreken die deeffectiviteit van de site ondermijnen. Op grond van zijn ervaringenmaakte hij deze checklist van punten waaraan een goede website moetvoldoen.
Keywords: Internet ( computernetwerken ) -- Teksten voor websites -- Nederlandse taal; Websites ontwerpen; Websites -- Ontwerp; Websites