Een blik op de industriële vormgeving - Data translations; Daenens, Lieven, 1948-; De Brabander, Guido L., 1948-; De Smedt, Klara, ....-; Lapinne, Christian, ....-; Valcke, Johan, 1952- (Brussel : VIZO, 2001)
Een uitgave ter gelegenheid van de tentoonstellling Komt dat zien !, 3de Triënnale voor Vormgeving en Reclame in het Designmuseum Gent van 15 december 2001 tot en met 24 februari 2002
2e triënnale voor vormgeving in Vlaanderen
Text Dutch-French-English.
Keywords: Reclame; Vormgeving