Huisstijlonderzoek : op weg naar een nieuwe huisstijl - Laros, Séphine, ....-; Bal, Isolde, ....- (Deventer : Kluwer, 2003)
1. Huisstijl. 2. Onderzoek. 3. Resultaat. 4. Tot slot
Keywords: Bedrijfsimago; Huisstijl