Persberichten schrijven in 20 stappen - Schilder, Berend, ....- (Deventer : Kluwer, 2003)
Inhoudsopgave : 1. Wanneer wel, wanneer geen persbericht? 2. Persberichten schrijven 3. Vormgeving 4. Strategie 5. Nazorg
Keywords: Persberichten; Schriftelijke communicatie