Projectmatig werken en communicatie - Waardenburg, Marten, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2004)
1. Over projecten 2. Over projectmatig werken 3.Over onderzoek 4. Over communicatie in projecten 5. Over communicatiemiddelen 6. Literatuur
Keywords: Communicatie; Communicatiemanagement; Projectmanagement