Asbest en asbestafval - Antoine, Philippe, ....- (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Welke zijn de wettelijke bepalingen over asbest en asbestafval? In ditboek krijgt u hiervan een duidelijke samenvatting en analyse. Dat is geenoverbodige luxe: de wetgeving hierrond is immers zeer versnipperd enweinig transparant. Sommige verplichtingen vallen onder de gewestelijkebevoegdheid, anderen hangen dan weer af van de federale staat. Ditdossier onderzoekt voor u de samenhang en de eventuele leemtes in dewetgeving op federaal en gewestelijk vlak, evenals de invloed die deEuropese en internationale richtlijnen op onze wetgeving uitoefenen.
Keywords: Asbest; Wetgeving