De milieuvergunning in de drie gewesten - Neven, Wouter, ....-; De Doncker, Christophe, ....- (Mechelen : Kluwer, 2003)
Samenvatting:Zoals u weet, wijzigen de bepalingen rond de milieuvergunningvoortdurend. In Vlaanderen staan er een aantal belangrijke wijzigingen opstapel met als doel de administratie te vereenvoudigen. Bedrijvengevestigd in Wallonië dienen dan weer rekening te houden met een volledigvernieuwd wettelijk kader. In dit dossier bekijken de auteurs voor u debelangrijkste aspecten van de milieuvergunning in de drie gewesten.
Keywords: België; Milieuvergunningen; Milieuwetgeving