Medische misvattingen : nieuwe inzichten in de geneeskundige praktijk - Kaandorp, Cornelia J. E., ....-; Van Everdingen, Jannes Jacob Egge, 1952- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2002)
Inhoudsopgave -- 1 Allergologie -- 2 Anesthesiologie -- 3 Cardiologie -- 4 Chirurgie -- 5 Dermatologie -- 6 Epidemiologie en onderzoek -- 7 Gastro-enterologie -- 8 Huisartsgeneeskunde -- 9 Inwendige geneeskunde -- 10 Keel-neus-oorheelkunde -- 11 Kindergeneeskunde -- 12 Klinische genetica -- 13 Neurologie -- 14 Oogheelkunde -- 15 Orthopedie -- 16 Reumatologie -- 17 Urologie -- 18 Verloskunde en gynaecologie
Orspr. titel: De dokter abuis: medische misvattingen
Keywords: Geneeskunde -- Wetenschappelijk onderzoek