De communicatieafdeling en de keuze van communicatiemiddelen : Sander Schroevers. - Schroevers, Sander, 1963- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2004)
. 1. Inrichting van de afdeling. 2. Middelenkeuze. 3. Checklist
Keywords: Bedrijfscommunicatie; Communicatie; Communicatiemiddelen; Public relations