Werkboek voor de begeleiding van kinderen met visuele perceptiestoornissen - Delaet, Leo, ....-; Van Maele, Katrien, ....- (Leuven : Acco, 2002)
. 1. Het kijkgedrag van kinderen met CVI. 2. Kinderen met CVI in de kleuterschool. 3. Begeleiding van kinderen met CVI in de school Ideeën voor veranderingen, aanpassingen en interventies
Keywords: Visuele perceptiestoornissen -- Kinderen