Het leren organiseren - Dewulf, Luk, ....-; Lievens, Philip, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
1. Motivatie voor leren en werken 2. Twee visies op leren 3. Leren in een sociale context 4. De opleider als jobondersteuner 5. Het scheppen van draagvlak in organisaties 6. Hoe kan opleiding een toegevoegde waarde bieden?
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie -- Personeelsbeleid en -opleiding.; Bedrijfsopleidingen; Human Resource Management; Organisatieleer