Diagnose van de diagnostiek - Pelzer, Huub, ....-; Steerneman, Pim, 1961- (Leuven : Garant, 2001)
Inhoudsopgave 1 Van hulpvraag tot advies: de fundamentele problemen van de diagnosticus 2 Ernsttaxatie in de jeugdzorg: de ontwikkeling van een praktijkinstrument 3 Classificatie van psychopathologie bij kinderen en jeugdigen: principes en problemen 4 Behandelingsplanning: een misbare of onmisbare schakel? 5 Vraaggerichte diagnostiek en indicatiestelling in de Bureaus Jeugdzorg
Keywords: Jeugdzorg -- Psychodiagnostiek; Psychodiagnostiek -- Klinische psychodiagnostiek