Werkzoekend in Vlaanderen : organisatie, beleid en aanpak - Velleman, Marleen, ....- (Mechelen : Kluwer, 2004)
Inhoud : 1. Werkzoekend in Vlaanderen - 2. De organisatie van het Vlaamse arbeidsmarktbeleid - 3. Trajectbegeleiding, een methodiek voor een maatgerichte en individuele aanpak - 4. Instrumenten en maatregelen - 5. Evenredige participatie en diversiteit op de arbeidsmarkt - 6. Informatie over specifieke doelgroepen - 7.Definities en begrippen, arbeidsmarktinformatie, nuttige adressen, vacaturekanalen - Lijst met gebruikte afkortingen - Referenties.
Keywords: Arbeidsmarkt -- Vlaanderen; Risicogroepen -- Arbeidsmarkt; Sociale agogiek -- Welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening; Tewerkstellingsmaatregelen; Werkgelegenheidspolitiek -- Vlaanderen; Werkloosheid -- Vlaanderen