E-mails schrijven en versturen - Dohle, Max, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2005)
E-mailen is handig, goedkoop en snel. Iedereen kan het en doet het ook. Toch hebben veel mensen het gevoel dat zij vooral op het werk niet alle mogelijkheden benutten. Dat klopt ook. Wie zichzelf al doende heeft leren e-mailen, kan nog veel meer uit het systeem halen. Dit boek opent voor u de weg naar een efficiënter, klantvriendelijker gebruik van elektronische post. Naast de talloze weetjes en tips, biedt dit boek u ook meer inzicht in het adequaat schrijven van e-mails en de inzet van e-mail als marketinginstrument. Een elektronisch kattenbelletje of verkoopbrief op een beeldscherm leest namelijk heel anders dan een tekst op papier. Uiteraard bespreekt de auteur alle denkbare valkuilen. Een feest van herkenning, ook voor u, waardoor u voortaan veel gevaren kunt omzeilen.
Strategisch : effectiever werken
Keywords: E-mail.