Minimumeisen verslaglegging ergotherapie. - Nederlandse Vereniging voor Ergotherapie; Nederlandse vereniging ergotherapie (Utrecht : Lemma, 2000)
1. Het nut en de oorzaak van registreren 2. Beroepsspecifieke eisen en ontwikkelingen 3. Doelen en functies van registreren 4. Eenheid van taal en het gebruik van classificaties 5. Beschrijving van het ergotherapeutisch verzorgingsproces 6. Door de therapeut vast te leggen gegevens 7. Samengevat: concrete eisen aan het registratiesysteem
Keywords: Rapporteren -- Ergotherapie; Registratie -- Ergotherapie